Home / Over U

Over u 

Onze opdrachtgever

Op de gemiddelde website van transportdiensten komt u eerst een “over ons pagina” tegen, maar bij ons gaat het eerst om u.
Wij kennen onze opdrachtgevers en de belangrijkste redenen om voor Cargonetics te kiezen.

Logistiek dienstverleners kunnen ladingen van diverse opdrachtgevers combineren wat efficiënt is en de kosten verlaagt. Daarnaast zijn schaalvoordelen in volume en leverage die transportdiensten in de keten goedkoper maken.

Doordat transportdiensten worden uitbesteed hoeft u niet of minder zelf in logistiek te investeren. Zo blijven de kosten ervan variabel. Vaste kosten zijn lager. Investering is lager. De kosten variëren alleen maar mee, afhankelijk van uw verkoop en productie.

De huidige markt met veel vragers of aanbieders is ondoorzichtig. Hierbij kan een keten regisseur van pas komen. Deze coördineert alle vervoersbewegingen optimaal met als resultaat minder overlast, meer beschikbaarheid, minder voorraad, lagere kosten en meer gemak.

Logistiek, supply chain management en distributie zijn expertises op zich. Dagelijks komt er heel wat bij kijken. Van extra managementaandacht of gewoon extra “handjes” of wielen als het erg druk wordt. Of u nu directeur, eigenaar, transportmanager, logistiek medewerker bent. Wanneer het te druk of ingewikkeld wordt is iemand die u ontzorgt prettig. Zo heeft u een flexibel verlengstuk van uw organisatie, en kunt u zich met de andere belangrijke dingen bezig houden.

Het is nuttig een partij te hebben met extra inzicht in de markt, de modernste middelen, methodes, connecties, supply chain en distributienetwerken. Met kennis van de laatste ontwikkelingen, regelgeving en innovaties. Zo hoeft u als opdrachtgever er niet in te investeren en kunt u uw geld en energie besteden aan andere zaken die ook impact hebben.

Vooral bij sterke schommelingen in vraag en aanbod is het belangrijk om extra capaciteit achter de hand te hebben. Dit moet wel flexibel zijn. Anders zou u in dal-seizoenen met overcapaciteit zitten. Door logistiek en transportdiensten uit te besteden vangt u dit makkelijk en efficiënt op. Zonder extra dure investering in eigen capaciteit, voorraad, personeel of extra vaste kosten.


Dus Cargonetics:

No nonsens, zonder omwegen.